Vrijwilligers, bedankt!

Deze week worden in heel Vlaanderen alle vrijwilligers even extra in de kijker gezet. Tal van organisaties doen dagelijks een beroep op vrijwillige krachten die met veel enthousiasme bijdragen aan de werking.

KIKOEN Olen kan intussen al enkele jaren rekenen op de vaste steun van Eddy Branckaerts en Natasja Meeus. Daarom ontvingen ze vanochtend een presentje.

Eddy Branckaerts werkt intussen een vijftal jaren in de opvanglocatie Keizershofstraat. Dagelijks begeleidt hij als PWA-medewerker de kinderen van en naar school. Nadien blijft hij iedere werkdag in de opvanglocatie om kinderen mee te ondersteunen in hun spel- en knutselactiviteiten. Ook tijdens schoolvakanties springt Eddy geregeld binnen. Voor elk kind en ouder in Onze Lieve Vrouw Olen is hij een vertrouwd gezicht.

Natasja Meeus ondersteunt intussen 2 jaren de administratieve werking van KIKOEN op dinsdag- en donderdagvoormiddag. Zij neemt enkele taken voor haar rekening zoals het updaten van dossiers en het beantwoorden van telefoon. 

KIKOEN Olen hoopt nog heel lang te mogen rekenen op de grenzeloze inzet van den Eddy en Natasja.