SportSNACK vernieuwd vanaf september

Sinds januari 2008 wordt er in Olen SportSNACK georganiseerd. SportSNACK is destijds gestart als een gezamenlijk initiatief van de Olense Kinderclub en de Olense sportdienst. Vanaf september worden een aantal wijzigingen doorgevoerd met het doel meer kinderen de kans te geven met plezier deel te nemen aan de sportactiveiten.

wat?

Wekelijks op donderdag wordt sport na school gegeven in drie verschillende locaties. De lessen worden gegeven gegeven door ervaren lesgevers waarbij we streven naar een gelijkaardig aanbod. 

Vanaf september is de SportSNACK geen verplichting meer voor de kinderen. Voortaan is deelnemen aan SportSNACK een bewuste keuze voor leerlingen van het eerste tot en met het derde leerjaar die willen sporten. Omdat het voortaan een bewuste keuze is kan je je kind ook niet meer voor het einde van de SportSNACK ophalen. Op die manier kan de sportmonitor een volwaardig aanbod uitbouwen om het je kind volledig naar zijn zin te maken.

inschrijven

Inschrijven voor SportSNACK kan via I-School. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor de sportactiviteiten.

locaties

In elke parochie wordt een aanbod aan sportactiviteiten voorzien.

  • Olen Centrum: turnzaal De Kleine Wijzer, van 16.00 tot 17.30 uur;
  • Onze Lieve Vrouw Olen: sporthal Olen, van 16.00 tot 17.30 uur;
  • Sint Jozef Olen: turnzaal Toermalijn, van 15.30 tot 17.00 uur.