Met pensioen

Op 1 april is het zover! Dan zwaaien we - met spijt in het hart - Annemie & Lief uit. Deze twee vaste KIKOEN-waarden gaan met pensioen. Ze hebben zich jarenlang ingezet om hele generaties Grobbendonkse kinderen een fijne tijd te bezorgen voor en na school en tijdens de vakanties. Nu is het moment aangebroken om meer tijd door te brengen met hun eigen kleinkinderen, kinderen, hobby's,... We zullen hen missen, maar wensen hen vooral ook een leuke après-KIKOEN tijd!

image

Annemie

Annemie, reeds meer dan 30 jaar actief als begeleidster in de buitenschoolse kinderopvang. Het afgelopen jaar heeft ze nodig gehad om eraan te wennen dat ze met pensioen gaat. Met pijn in het hart zal ze collega's en kindjes bij KIKOEN verlaten, voortaan zal ze met haar kleinzoon Robke gaan spelen en met hem haar kennis delen. Wij hopen natuurlijk dat Annemie ons nog vaak komt bezoeken, maar we vinden dat ze na zoveel jaren dienst wel wat rust heeft verdiend!

Bedankt collega!!!

image

Lief

Lief, reeds meer dan 20 jaar actief als begeleidster in de buitenschoolse kinderopvang.
Ook Lief is toe aan wat rust, alhoewel rust? Zij heeft al meerdere kleinkinderen dus spelen met de kids zal ze nog wel een tijdje kunnen doen. Als we karton bovenhalen zullen we steeds aan haar denken want dat was 1 van haar specialiteiten, grootse dingen maken uit karton, hopelijk kan ze het niet missen en komt ze deze zomer nog wel mee bouwen aan een stad van karton...

Bedankt collega!!!