Antennepunt Huis van het Kind

Vandaag, vrijdag 23 april, opent het Antennepunt Huis van het Kind Retie. Een feestelijke opening is helaas nog niet mogelijk, maar dat houdt ons niet om jullie te informeren over dit mooie initiatief! 

Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie 

Het Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie is op dit moment (nog) geen fysiek Huis, maar wel een website waar (toekomstige) ouders en gezinnen terechtkunnen met vragen rond alles wat te maken heeft met kinderen en jongeren van 0 tot en met 24 jaar.

"Het is dé online plaats voor iedereen met kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen."

Het Huis van het Kind heeft de ambitie om een fysiek huis uit te bouwen in Mol, maar dit zal nog enige tijd in beslag nemen. In afwachting hiervan plaatst het Huis van het Kind alvast enkele Antennepunten in haar regio.

 

Een Antennepunt is een plaats waar (toekomstige) ouders & gezinnen (of andere opvoeders) met kinderen van 0 tot en met 24 jaar uit deze gemeente terechtkunnen met allerlei vragen over opvoeden, ontwikkeling, gezondheid & financiële ondersteuning.   

Het Antennepunt Huis van het Kind Retie zal vanaf vandaag tweeweekelijks op vrijdagvoormiddag plaatsvinden in de lokalen van KIKOEN Retie

Hilde Maes (sleutelfiguur opvoedingsondersteuning) zal in het Antennepunt de Retiese inwoner bijstaan met opvoedingsadviezen en tips.
 
Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor een interview met de organisatoren