Tevredenheid zomervakantie KIKOEN Olen 2023

Met enige trots delen we mee dat in Olen 91% van de ouders tevreden is over de zomervakantie 2023. Enkele pluimen die we op onze hoed mogen steken: de kinderen beleefden een fijne vakantie & we organiseerden leuke activiteiten.

Hieronder vind je drie grafieken waarop de resultaten van onze tevredenheidsenquête te lezen zijn: 

Ben je tevreden over de opvang tijdens de zomervakantie?
In welke mate voelde je kind zich welkom bij KIKOEN deze zomer?
In welke mate kon je als ouder deze zomer met je vragen & noden terecht?

Met de Net Promotor Score meten we de algemene klantentevredenheid bij KIKOEN. Zo kunnen we ons ook vergelijken met andere organisaties. De best scorende organisaties situeren zich tussen de +50 en +80. Met de score van 54 zijn we dus erg tevreden, ook al is het een daling ten opzichte van vorig jaar (64).

Naargelang de score die gegeven wordt op de Net Promoter-vraag onderscheidt men 3 categorieën van mensen:

  • Promotors = respondenten die een score van 9 of 10 gegeven hebben
  • Passief Tevredenen = respondenten die een score van 7 of 8 gegeven hebben
  • Criticasters = respondenten die een score van 0 tot 6 gegeven hebben

 

We verwerkten de resultaten met de grootste zorg en gaan ermee aan de slag in concrete acties. Met de positieve punten in ons achterhoofd pakken we met veel enthousiasme de verbeterpunten aan:

  • Om het onthaal van de kinderen en ouders te verbeteren vestigen we onze aandacht op het zorgen voor een actieve, warme welkom voor al onze ouders & kinderen.
  • We bouwen onze themawerking verder uit en brengen elk thema nog meer tot leven door een interessant aanbod en leuke activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.
  • Om jullie nog beter op de hoogte te houden van de avonturen die jullie kinderen beleven bij KIKOEN Olen geven we onze Facebookpagina een upgrade tot het volgende level. We engageren ons om meer foto's en verhalen te delen tijdens vakantieperiodes.

Dankjewel voor jullie talrijke reacties! We gaan met de feedback aan de slag!