KIKOEN-wall De Kleine Wijzer

Het team van De Kleine Wijzer heeft de laatste weken niet stilgezeten. Met verfborstels, scharen & snijmesjes in de aanslag, gingen ze hard aan het werk om hun eigen KIKOEN-wall af te werken.

En of het resultaat gezien mag worden!
#wijzijnfier

KIKOEN-wall?

Een KIKOEN-wall, wat is dat? Stel je voor: een ‘Wall of fame’, dit keer niet met beroemdheden, maar met grote & kleine KIKOEN-helden.

Een KIKOEN-wall is een muur waarop je in één opslag kan zien dat je in een KIKOEN-locatie bent. Op de KIKOEN-wall tonen we onze waarden én vooral de troeven & talenten die de locatie en het team bezitten.

Kortom: het is een muur waarop we ‘stoefen’ met wat we in huis hebben.

In een voorbereidende sessie met Ellen, gingen Els, Nannes & Sally op zoek naar de sterktes van hun locatie en van hun team. Waarin blinkt team De Kleine Wijzer uit? Waar zijn ze trots op? Wat maakt hen uniek?

Enkele sterktes die naar boven kwamen:

  • de huiselijke en warme sfeer
  • rust binnen - actie buiten
  • het gebruik van mobiele en duurzame materialen
  • spelen met loose parts
  • het entertainmentgehalte van begeleiding en kinderen

Jasmien maakte een ontwerp op basis van de input van het team en het team ging op zoek naar foto's die hun sterktes en eigenheid weergeven.

En dan kon het echte werk beginnen!

We tekenden het ontwerp op de muur, schilderden de zeshoeken in KIKOEN-kleuren, knipten foto's uit, sneden kurk in een zeshoek & plakten alles op zijn plaats. Op twee weken tijd transformeerden Els, Nannes & Sally de muur in een echte KIKOEN-wall, hún KIKOEN-wall.

Na al het harde werk kon een officiële inhuldiging niet ontbreken.

En hiervoor haalde het team heel wat toeters en bellen boven. Samen met de kinderen werd de KIKOEN-wall feestelijk onthuld en ingehuldigd... wat een feest!

Langs deze weg willen we iedereen die aan het project meewerkte alvast bedanken voor hun inzet:

Bedankt Els, Nannes, Sally, Ellen, Jasmien & Ruben voor jullie enthousiasme, inzet, werklust, schilderkunsten, knipwerk en nog zo veel meer!