KIKOEN-wall OLV

Eindelijk is het zover... de allereerste KIKOEN-wall is klaar! 

Wat al jaren op ons verlanglijstje stond, kunnen we nu afvinken. Op onze KIKOEN-locatie in Onze-Lieve-Vrouw-Olen (OLV) pronkt er sinds kort een echte KIKOEN-wall. En of we hier trots op zijn!!

KIKOEN-wall?! 

Een KIKOEN-wall, wat is dat? Stel je voor: een ‘Wall of fame’, dit keer niet met beroemdheden, maar met grote & kleine KIKOEN-helden.

Een KIKOEN-wall is een muur waarop je in één opslag kan zien dat je in een KIKOEN-locatie bent. Op de KIKOEN-wall tonen we onze waarden én vooral de troeven & talenten die de locatie en het team bezitten.

Kortom: het is een muur waarop we ‘stoefen’ met wat we in huis hebben.

Het team van OLV kwam als eerste aan de beurt om hun KIKOEN-wall te realiseren. Samen met Nele & Ellen gingen ze aan de slag. In een brainstormsessie in twee subteams gingen ze op zoek naar de eigen talenten, de talenten van hun collega's en naar de grootste troeven die ze in huis hebben.

Benieuwd naar het resultaat van deze denkoefening? Bekijk het hier

Na de brainstormsessie gingen teamleden op zoek naar beelden uit de opvang. Jasmien maakte een ontwerp op basis van de input vanuit het team. 

Met de hulp van Chavari ging het team aan de slag met de voorbereidingen van de muur: een oud prikbord verwijderen, gaatjes opvullen en de muur wit verven. 

En dan kon het echte werk beginnen! 

Chavari tekende het ontwerp op de muur. Daarna werden zeshoeken geschilderd, foto's uitgeknipt, kurk uitgesneden & alles op zijn plaats geplakt. In twee weken tijd transformeerden de teamleden de muur in een echte KIKOEN-wall, hún KIKOEN-wall.

 

En wat zijn we trots op het resultaat! 

Jammer genoeg kan een officiële inhuldiging met de nodige toeters en bellen nog even niet... dat halen we zeker nog in!

Langs deze weg willen iedereen die aan het project meewerkte alvast bedanken voor hun inzet: 

Bedankt Ann, Chavari, Eef, Ellen, Jasmien, Jonas, Katja, Leen, Line, Nele, Ruben, Sari & Tina voor jullie enthousiasme, inzet, werklust, schilderkunsten, knipwerk en nog zo veel meer! 

Eef was onze reporter van dienst tijdens de werken aan de KIKOEN-wall. Zij maakte een 'The making of'-filmpje. Klik hier om het te bekijken.

Het fotoalbum met de foto's van het team in actie kan je hier vinden.