Wijziging opvanglocatie Klavertje 3

In Klavertje 3 in Bouwel starten heel binnenkort verbouwingswerken. Tijdens deze werken krijgt ons huidig opvanglokaal een andere invulling en zal er even geen opvang kunnen doorgaan. Samen met het gemeentebestuur zochten we naar een oplossing op de voor- & naschoolse opvang te blijven garanderen. 

En die vonden we! Vanaf maandag 29 november verhuist de opvang van Klavertje 3 naar onze KIKOEN-locatie van de Lange Opvang (Schoolstraat 8C). 

De vertrouwde begeleiders van Klavertje 3 staan, samen met het team van de Lange Opvang, klaar om de kinderen te ontvangen en hen een fijne buitenschoolse tijd te bieden! Benieuwd wie al deze begeleiders zijn? Hier vind je een overzichtje. 

Praktisch

Openingsuren

De opvanguren blijven ongewijzigd. We maken geen onderscheid meer tussen korte en lange opvang.

  • Ochtend: vanaf 7u
  • Avond: tot 18u30

 

Vervoer

Vervoer van en naar school gebeurt met de bus: 

  • Vertrek ochtend in Schoolstraat: 8u05
  • Aankomst avond in Schoolstraat: 15u50

Zorg dat je kinderen tijdig in de Schoolstraat aanwezig zijn. 

Inschrijven

Inschrijven voor de opvang blijft ongewijzigd en verloopt nog steeds via i-School. De naschoolse kalender voor korte opvang verdwijnt en wijzigt in lange opvang.

Reeds gemaakte inschrijvingen zetten we automatisch over. 

Een nieuwe locatie vergt weer heel wat aanpassingen, maar we doen er alles aan jullie snel thuis te laten voelen in de Schoolstraat. We vliegen er alvast met evenveel enthousiasme in! 

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen! 

<p>Saartje Smedts</p>

Saartje Smedts

Administratief bediende
0477 98 76 98

grobbendonk@kikoen.be