Klaar voor het nieuwe schooljaar!

We bubbelen de zomervakantie uit... Het nieuwe schooljaar staat voor de deur & wij zijn er helemaal klaar voor! Na een zomervakantie vol speelplezier starten onze opvanglocaties weer op. 

Ontdek snel alle nieuwigheden! 

  • Alle Grobbendonkse opvanglocaties openen opnieuw hun deuren. De openingsuren blijven ongewijzigd: we openen onze deuren om 7u en sluiten ze om 18u30.
    • De opvang voor de kinderen van de Bouwelse scholen gaat door in onze vertrouwde KIKOEN-locaties: Klavertje 3, Klim Op Bouwel en onze KIKOEN-locatie in de Schoolstraat.
    • De opvang voor de kinderen van de Grobbendonkse scholen gaat door in onze vertrouwde KIKOEN-locaties: Klim-Op Grobbendonk, Mariaschool en WIjngaard.
  • Op woensdagen wordt opvang voorzien op onze KIKOEN-locatie in de Schoolstraat en in Wijngaard. Kinderen van Klim-Op Grobbendonk & Mariaschool kunnen tot 13u45 op de korte opvang in hun school blijven, daarna gaan zij gezamenlijk naar Wijngaard.
  • Ouders moeten nog steeds een mondmasker dragen bij breng- en afhaalmomenten. Ouders komen de gebouwen niet binnen om hun kinderen te brengen of af te halen. We volgen hierin de afspraken die gelden in de school.
  • Er wordt nog steeds geen fruit voorzien door KIKOEN. Zorg er dus voor dat je een tussendoortje meegeeft met je kind(eren).

We starten het schooljaar met alleen maar bekende gezichten in de Bouwelse teams. 

In de Grobbendonkse teams zien we wel een wijziging: Iris verhuist van de Wijngaard naar de Mariaschool & Sara zal haar plaats innemen in de Wijngaard.