Inschrijven nieuwe schooljaar

image

1 september komt stillaan dichterbij. Bij KIKOEN Balen zijn we dan ook al volop bezig om alles klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar.

Ook dit schooljaar zal onze opvang voortdurend bijgestuurd worden ifv de coronamaatregelen en volgens de richtlijnen van het Agentschap Opgroeien (Kind & Gezin). Om de bijsturingen snel en nauwgezet te kunnen toepassen, zal je dit schooljaar je opvangmomenten per maand kunnen reserveren. Telkens op de 24e van de maand om 9u kan je voor- en naschoolse opvangmomenten reserveren voor de volgende maand.

Dat betekent dus dat je vanaf maandag 24 augustus opvangmomenten kan reserveren voor de maand september. Op donderdag 24 september kan je opvangmomenten reserveren voor de maand oktober.

Gaat je kind in september naar een andere school? Denk er dan aan om dit door te geven aan de administratieve dienst, zodat wij het dossier van uw kind kunnen aanpassen.

Heeft je kind nog geen dossier bij KIKOEN Balen? Maak online een dossier aan via www.i-school.be/balen/registreren of neem contact op met de administratieve dienst (balen@kikoen.be).