Klaar voor het nieuwe schooljaar!

Na twee maanden speelplezier in de zomervakantie zitten wij op de eerste rij om het nieuwe schooljaar te beginnen! En we zijn er helemaal klaar voor!

Na een zomervakantie vol speelplezier starten onze opvanglocaties weer op. Ontdek snel alle nieuwigheden! 

  • De Balense opvanglocaties openen opnieuw hun deuren. Alle opvanglocaties hebben dezelfde openingsuren: we openen onze deuren om 6u30 en sluiten ze om 18u30.
  • De schoolopvangen van De Bijenkorf in Rosselaar & De Twinkeling in Hulsen blijven nog eventjes gesloten. Kinderen worden opvangen in de kinderclubs van Rosselaar & Hulsen.
  • Vanaf nu zijn onze opvanglocaties in De Bosmier & in De Puzzel in Schoor geopend van 6u30 tot 18u30. Ook onze opvanglocatie in Gerheide is geopend. Alle kinderen worden op hun eigen school opgevangen. We willen de bubbels van de school respecteren, waardoor het voorlopig niet mogelijk is om de kinderen te laten verplaatsen.
  • Woensdagen en schoolvrije dagen zullen doorgaan op alle locaties, kinderen blijven op hun vaste locatie.
  • Ouders dragen een mondmasker bij breng- en afhaalmomenten. Ouders komen de opvanglocaties niet binnen, maar wachten aan de deur. Begeleiders komen de kinderen ophalen of brengen ze tot bij hen.

In het team van KIKOEN Balen lopen er bij het begin van het nieuwe schooljaar geen nieuwe gezichten rond. De schoolopvangen van De Puzzel in Schoor en de Bosmier krijgen wel weer hun vaste gezichten. 

De Puzzel Schoor

De Bosmier