Week van de kinderopvang 2022

Vandaag start de 'Week van de Kinderopvang'! Een week om alle medewerkers uit de kinderopvang in de kijker te zetten. Dit jaar zet de Week van de Kinderopvang alle 'Sterren op de speelvloer' in de kijker.

Met deze actie willen we elke medewerker in onze kinderopvang laten schitteren. Elke dag spelen zij de sterren van de hemel en zetten ze zich met hart en ziel in om onze kinderen een fijne vrije tijd te bezorgen.

Zich aanpassend aan elke situatie of omstandigheid tot ze soms 'sterren zien', staan ze elke dag opnieuw paraat om het beste van zichzelf te geven. Ze maken van elke opvanglocatie een warme plek waarin de kinderen zich goed voelen.

Ze verdienen stuk voor stuk een podium, dat is zeker!

Tijdens de week van de kinderopvang willen we hen, samen met jullie, extra "in de kijker zetten" en hen de erkenning geven die ze verdienen voor het fantastische werk dat ze leveren.

Daarom roepen we jullie op om onze KIKOEN-helden te overladen met complimentjes! Laat je complimentje achter op de Facebookpagina van KIKOEN Balen, KIKOEN Grobbendonk, KIKOEN Olen of KIKOEN Retie of stuur een digitale complimentenbutton naar je opvanglocatie.

Psst... mondje dicht... we willen onze begeleiders graag verrassen met deze actie!

Wij zijn fier op onze KIKOEN-helden, fier op onze sector! Bedankt KIKOEN-helden, voor alles wat jullie doen! 

#wijzijnfier