Week van de Kinderopvang

Vandaag start de Week van de Kinderopvang! Een week om alle medewerkers uit de kinderopvang in de kijker te zetten. 
 
Meer dan ooit is het belangrijk om de grote waarde van onze sector te benadrukken. Niet alleen in deze vreemde coronatijden, maar elke dag, jaar in jaar uit, bouwt de kinderopvang mee aan de toekomst van zovele kinderen. In goede & slechte tijden... wij staan altijd paraat! 
 
In deze Week van de Kinderopvang willen wij iedereen die meewerkt aan kinderopvang positief benaderen. Samen maken wij het verschil in het leven van zovele kinderen & ouders. Elke dag opnieuw vertrouwen ouders ons hun meest kostbare bezit toe. Zo maken wij deel uit van die eerste belangrijke duizend dagen van een kind. Wij bouwen mee aan de toekomst! 
 
"Kleine stapjes die in de kinderopvang worden gezet, kunnen doorgroeien in buitengewone sprongen"
 
In het bijzonder willen we dit jaar de bewustwording van het belang van kinderopvang naar de buitenwereld doortrekken: naar ouders, buren & beleidsmakers. Kinderopvang is zo veel meer dan opvang tijdens de werkuren. We bieden kinderen ontwikkelingskansen, openen een deur naar de wereld, vormen een proeftuin voor diversiteit, creëren een ontmoetingsplaats en leerplaats, ... en dat allemaal in een warme & uitnodigende context! 
 
Wij zijn fier op onze KIKOEN-helden, fier op onze sector!
Bedankt KIKOEN-helden, voor alles wat jullie doen! 
 
#wijzijnfier