Wij gaan switchen!

KIKOEN doet mee aan Switching Talent, een project van Blenders waarbij medewerkers de kans krijgen om nieuwe ervaringen en competenties op te doen in een andere werkomgeving. Via Switching Talent loop je een aantal dagen mee in een andere organisatie.

We zijn ervan overtuigd dat leren in een andere omgeving nieuwe inzichten kan opleveren en talenten kan ontluiken en versterken. Een andere werkmethode, een nieuwe aanpak en nieuwe ontmoetingen zorgen ervoor dat competenties en talenten een boost krijgen.

 


“Ik wil graag bijleren over communicatie: websiteonderhoud, social media,... Hoe schrijf je een vlot websiteartikel? Hoe hou je een website up-to-date? Welke planning/frequentie van berichten hou je best aan? Hoe blijf je lezers/volgers prikkelen?
Ilse van Blenders zal mij een blik achter de schermen geven en me meenemen in hoe zij communicatie via hun mediakanalen aanpakken.” 

 

 

 


"Ik versterk me graag nog in projectmatig werken: hoe start je een project op, wie betrek je, hoe verdeel je het werk en zorg je toch voor overzicht over het geheel? Ik wil ook inspiratie opdoen over samenwerken, waarbij je niet alles zelf doet, maar het werk kan verdelen over een groep."

 

 


 

“Ik ben benieuwd hoe andere organisaties hun HR-beleid aanpakken. Bij Peeters-Govers mag ik gaan kijken hoe ze omgaan met data, organisatiecultuur en ontwikkeling.
Daarnaast wil ik mijn rugzak vullen met technieken uit de wereld van agile & scrum. Ik ben ervan overtuigd dat deze principes ook bruikbaar zijn in een non profit organisatie. Bij Kunlabora ga ik rondneuzen en meemaken hoe zij medewerkers inspireren, projecten opvolgen, visualiseren,…”