KIKOEN-buddy's

KIKOEN-buddy's

Project KIKOEN-buddy

Sinds vrijdag 11 september is KIKOEN een eerste lichting KIKOEN-buddy's rijker! 

KIKOEN-buddy is een project dat past binnen onze visie over een warm onthaalbeleid. Elke nieuwe medewerker krijgt een buddy die hem/haar snel wegwijs maakt binnen de organisatie en zorgt voor verbinding met het team en KIKOEN. Zo heb je direct een maatje dat voor je zorgt en je verder helpt bij vragen.

We streven ernaar om op elke locatie een buddy te voorzien voor iedere nieuwe medewerker. 

Introductiesessie

In september verwelkomden we op een aantal locaties nieuwe collega's. Tijd dus om een proefproject op poten te zetten!

En zo startten Arlena, Leen, Lieve, Saartje & Tina vrijdag met veel plezier aan onze eerste introductiesessie voor buddy's. 

 

Buddyportret

Tijdens de sessie gingen we samen op zoek naar wat een nieuwe medewerker nodig heeft om zich snel thuis te voelen bij KIKOEN. Hoe kunnen onze buddy's, als eerste aanspreekpunt, hierin een rol spelen? 

We gingen actief aan de slag met het maken van een persoonlijk buddyportret. Dit portret geeft weer wat onze buddy's kunnen betekenen in het onthaal van nieuwe medewerkers, wat hun sterktes hierin zijn & wat ze graag doen. 

Voeg bij deze kwaliteiten nog een goede portie fierheid voor de job & voor KIKOEN en we hebben onze eerste sterke buddyprofielen!

 

Warme welkom!

We stuurden deze KIKOEN-buddy's gemotiveerd het weekend in om nadien vol goesting bij te dragen aan een warme welkom voor onze nieuwe medewerkers. 

Bedankt voor jullie inzet & veel succes!