Heldendag komt eraan!

Op vrijdag 24 maart heten we onze medewerkers weer welkom op onze jaarlijkse Heldendag! Dit jaar verzamelen we in de Hoge Rielen voor een dag vol leren en amuseren.

Wat heeft deze dag voor onze medewerkers in petto?

We bekijken de resultaten van de medewerkersbevraging en krijgen zo inzicht in wat er leeft in onze organisatie.

We dompelen ons onder in onze #wijzijnfier en werken zo actief aan een duidelijke KIKOEN-identiteit als basis voor meer zelfvertrouwen, assertiviteit en samenwerking.

Hiervoor kunnen onze medewerkers in de voormiddag kiezen uit vijf boeiende workshops.

Deze vijf workshops zijn: 

Van opvangtijd naar vrije tijd
We willen dat kinderen KIKOEN-tijd ervaren als vrije tijd. We leren hoe en waarom we de ‘verplichte’ opvangtijd van kinderen omzetten naar ‘vrije’ tijd.

Ik bijt niet!
Met het oog op onze inclusieve werking bekijken we preventieve en proactieve aanpakken in de omgang met agressieve kinderen.

#ikbenfier
We streven naar tevreden medewerkers die fier zijn op hun job en op KIKOEN en beginnen bij de basis: fier zijn op zichzelf. We verdiepen ons deze workshop in zelfzorg en hoe je positief in het leven kan staan.

Bouwen aan een straffe kleuterwerking
We willen inzetten op een sterke kleuterwerking en zoeken uit hoe we onze kleuters naast zorg en veiligheid ook ruimte voor vrijheid, experimenteren, fantasie en meespelen kunnen bieden.

Talententas van onder het stof
Er loopt heel wat talent rond bij KIKOEN en daar zijn we trots op! Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar onze eigen talenten en vullen we onze talententas met (nieuw ontdekt) talent.

We ervaren wat het is om KIKOEN-tijd te beleven en vullen #àlacarte onze vrije tijd in de namiddag in.

Benieuwd naar deze dag? Wij alvast wel!

Wordt vervolgd…