Heldendag 2023

Op vrijdag 24 maart sloten we onze opvanglocaties voor een dag en trokken we met alle medewerkers van KIKOEN richting 'De Hoge Rielen' voor onze jaarlijkse Heldendag

We startten de dag met een terugkoppeling van de resultaten van onze medewerkersbevraging. Deze bevraging ging door in november 2022, onder begeleiding van Robrecht & Dominique van Itzu.

We mogen best trots zijn op deze resultaten! #wijzijnfier. Maar we gingen uiteraard ook met de resultaten aan de slag. Daarom stond de voormiddag van onze Heldendag in het teken van het versterken van onze KIKOEN-identiteit. Medewerkers hadden de keuze uit volgende workshops:

  • van opvangtijd naar vrije tijd
  • ik bijt niet!
  • #ikbenfier
  • bouwen aan een straffe kleuterwerking
  • talententas van onder het stof

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan en onze helden ook wat vrije tijd verdienen, vulden we onze vrije tijd in de namiddag #àlacarte in. Net zoals onze kleine helden genoten onze grote helden van een divers aanbod en stelden ze hun eigen programma samen.

Wandelen, oriëntatielopen, volksspelen, een hoogteparcours, survival, gezelschapsspelletjes spelen, mocktails maken,... er was voor elk wat wils!

De regen kon onze pret niet bederven en er kwam zelfs af en toe een stralende zon piepen.
En zien onze helden er niet schitterend uit met hun nieuwe bedrijfskleding?

#wijzijnfier!