Week van de Groeilamp 2023

Enkele jaren geleden stopten ze de 'week van de opvoeding' in een nieuw jasje en kreeg het de naam 'De Week van de Groeilamp'

In de week van 16 tot 23 mei laten we ons licht schijnen op opvoeding & opgroeien. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. Als buitenschoolse kinderopvang dragen wij hier ook ons steentje bij. 

Daarom steken we samen de groeilamp aan. We zetten graag alle geweldige ouders, grootouders, begeleiders & opvoeders in de spotlight

Waarom? 

Eerst en vooral om dat jullie dit dubbel & dik verdienen! 

En ook om de plaatsen waar je je licht kan opsteken als je het even niet meer weet, in de kijker te zetten. Want ook dat is opvoeden: er is geen licht zonder schaduw. En dat is oké! 

 

 

VVSG coördineert, in samenwerking met VCOK en Gezinsbond, de Week van de Groeilamp. Samen stellen zij een activiteitenaanbod samen om de Week van de Groeilamp overal te laten oplichten.

Zo kan je bijvoorbeeld enkele webinars en (online) workshops volgen.

Interesse?

  • Klik hier voor meer informatie over het aanbod van VCOK.
  • Klik hier voor meer informatie over het aanbod van de gezinsbond

Hou ook zeker de Facebookpagina's en websites van het Huis van Het Kind uit jouw regio in de gaten, ook zij zullen acties organiseren in het kader van 'De Week van de Groeilamp'.

Fijne Week van de Groeilamp!