Buddy’s op al onze locaties

In de zomer van 2020 zag het buddyproject in onze organisatie het licht.

Onze KIKOEN-buddy’s zijn medewerkers die mee instaan voor de warme welkom van nieuwe medewerkers. Ze zijn het ‘maatje’ dat nieuwe collega’s verder helpt bij vragen, ze wegwijs maakt binnen de organisatie en zorgt voor verbinding met het team en KIKOEN.

We gingen die zomer van start met een kleine pilootgroep en maakten de doelstelling om tegen eind 2021 een buddy te hebben op elke (hoofd)locatie.

Ondertussen is het december 2021 en kunnen we heel tevreden zeggen dat we deze doelstelling bereikt hebben! #wijzijnfier

Met vijftien buddy’s in onze rangen zijn we er bij KIKOEN van verzekerd dat onze nieuwe collega’s de warme welkom krijgen die ze verdienen.

Een dikke dankjewel aan Arlena, Shana, Dena, Christel, Eva, Leen, Lieve, Chavari, Ann, Tina, Saartje, Mireille, Natalie, An en Nathalie voor jullie hartelijke onthaal en inzet voor onze nieuwe medewerkers!

En hier stopt het uiteraard niet. In 2022 zetten we dit traject verder en organiseren we enkele sessies met al onze buddy’s om ervaringen uit te wisselen en te werken rond een bepaald thema.

Wij kijken alvast uit naar dit vervolg!