Bedankt sterkmakers!

Maandag start de 'Week van de kinderopvang'! Een week waarin we graag alle medewerkers uit de kinderopvang in de kijker zetten. Dit jaar krijgt de week het thema 'Sterkmakers uit de kinderopvang'.

Met veel trots richten we de spotlight op de geweldige Sterkmakers in de Kinderopvang.Voor al deze helden is geen taak teveel als het om de kinderen gaat! Met hun warme zorgen, brede glimlach en troostende knuffels doen ze elk kinderhart smelten. Van thema's bedenken voor vakanties, het uitwerken van activiteiten tot dagelijks met de grootste zorg de kinderen van en naar school begeleiden... ze doen het allemaal.

Elk kind krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. En dat verdient een groot applaus!

Tijdens de week van de kinderopvang van 9 tot 15 oktober willen we hen, samen met jullie, extra "in de kijker zetten" en hen de erkenning geven die ze verdienen voor het fantastische werk dat ze leveren.

Daarom roepen we jullie op om onze KIKOEN-helden te overladen met complimentjes! Laat je complimentje achter op de Facebookpagina van KIKOEN Balen, KIKOEN Grobbendonk of KIKOEN Olen of stuur een digitale complimentenbutton naar je opvanglocatie.

Wij zijn fier op onze KIKOEN-helden, fier op onze sector! Bedankt KIKOEN-helden, voor alles wat jullie doen! 

#wijzijnfier