Locatie Sint Jozef Olen opent op woensdagnamiddag

De afgelopen jaren waren er heel wat ouders die tijdens tevredenheidsmetingen of tijdens informele contacten aangaven het jammer te vinden dat de opvanglocatie Sint Jozef Olen niet geopend is op woensdagnamiddag of tijdens schoolvrije dagen. Vanaf januari 2017 komt daar verandering in.

Op woensdag 11 januari zal de locatie Sint Jozef Olen voor het eerst zijn deuren openen op woensdagnamiddag. Alle kinderen schoolgaand in Toermalijn kunnen dan na school terecht in hun eigen vertrouwde opvanglocatie. Dit betekent dat zij niet langer hoeven te wachten in de school om naar de locatie in Onze Lieve Vrouw Olen gebracht te worden.

praktisch

De kinderen schoolgaand in Toermalijn en opvang nodig hebben op woensdagnamiddag blijven in de locatie Sint Jozef Olen. Op school worden ze opgehaald door de vaste ploeg van begeleiders. Na het verorberen van hun lunchpakket kunnen ze vrij spelen in de kinderclub.

inschrijven

Opvang reserveren in de opvang doe je net als voorheen via I-School. Wanneer je kind in Sint Jozef Olen school loopt zal je automatisch kunnen inschrijven voor deze locatie.