Locatie Sint Jozef Olen heropent met primeur

Vandaag werd bij een drankje en een hapje de verfraaide opvanglocatie in Sint Jozef Olen officieel geopend. Dat gebeurde in het bijzijn van de kinderen, ouders, het team en de bevoegde schepen.

 Na een drukke zomervakantie startte afgelopen maandag ook voor KIKOEN het nieuwe schooljaar. Voor Sint Jozef Olen betekende dat meteen ook de eerste kennismaking met een opgefriste opvanglocatie. De afgelopen maanden werden de muren, deuren en meubels van een nieuw laagje verf voorzien. Tegelijk werd er geïnvesteerd in een nieuwe vloer. Die werd aangelegd in een duurzaam materiaal.

Tijdens de heropening van de locatie in Sint Jozef Olen viel er ook nog een primeur te rapen voor de kinderen en ouders. Vanaf dit schooljaar is de locatie niet enkel geopend tijdens schooldagen, ook tijdens schoolvakanties openen we hier voortaan de deuren. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van vele ouders die hier lang voor pleitten. Bovendien kunnen kinderen zo ook tijdens de schoolvakantie spelen in een voor hun vertrouwde plek met gekende begeleiding.