KIKOEN viert zijn team

Vandaag verzamelden alle medewerkers van KIKOEN in Bokrijk. Behalve tijdens workshops inspiratie opdoen voor nieuwe activiteiten tijdens de opvang werden ook enkele gezichten extra in de kijker gezet omwille van hun jarenlange inzet als begeleidster.

Kim Smolders

Kim is intussen 10 jaar aan de slag bij KIKOEN. Zij begon als begeleidster meteen na haar schooltijd en werkt nog steeds met veel enthousiasme in de locatie Sint Jozef Olen. Intussen kijken Kim en haar gezin reikhalzend uit naar de geboorte van hun tweede kindje. Na haar zwangerschapsrust zal zij terugkeren om onze kinderen een leuke tijd te bezorgen in de opvang.

Kelly Geerinckx

Kelly startte 15 jaar geleden als begeleidster in wat toen nog Olense Kinderclub was. De eerste jaren was haar vaste stek de locatie Olen Centrum, enkele jaren later maakte ze de verhuis naar Sint Jozef Olen waar ze intussen meer dan 10 jaren vast teamlid is. Tijdens schoolvakanties kan je Kelly spotten in Onze Lieve Vrouw Olen waar ze, samen met de rest van het team, de vakantieopvang voor haar rekening neemt.

Kathy Gilis

Eveneens 15 jaar geleden kwam Kathy ons team versterken als begeleidster. Behalve begeleidster bij KIKOEN was Kathy ook lang actief bij de Olense speelpleinwerking en tijdens de sportweken in de paasvakantie. Kathy is een van de vaste gezichten in het team van Onze Lieve Vrouw Olen.