KIKOEN op stap voor natuur

Als organisator van buitenschoolse kinderopvang dragen wij buiten spelen en natuurbeleving hoog in het vaandel. Daarom willen wij ons beste beentje voorzetten om een stukje natuur te garanderen voor onze kinderen en toekomstige generaties.

Onze stappers (Annelies, Karolien, Niels & Nele) zullen op 23 en 24 juni 70 km afleggen in de Vlaamse wildernis, ondersteund door de rest van het KIKOEN-team (Jan, Jasmien, Joke & Noëlle) en onze collega's van de opvanglocaties. Ondertussen helpen alle KIKOEN-collega's om ook de financiële uitdaging tot een goed einde te brengen en 1.500 € te verzamelen voor natuurgebied De Liereman in Oud-Turnhout.

Een warm hart voor De Liereman

Als Kempense organisatie kozen we voor een gebied uit onze regio: De Liereman in Oud-Turnhout. Hier zetten een aantal collega's van bevriende organisaties zich met veel passie en energie in om het gebied te beschermen en open te stellen voor publiek.

"Midden in de Kempen tussen Oud-Turnhout en Arendonk vind je landschap De Liereman met zijn geurende gagel. Hier wandel je tussen kurkdroge landduinen en kletsnatte veenmoerassen - www.deliereman.be "

 

Gecharmeerd door onze actie? Je kan ons altijd steunen met een vrije gift via deze link.