KIKOEN Olen vliegt buiten

Op woensdag 19 april neemt KIKOEN deel aan de activitieiten van de Buitenspeeldag. Vrije tijd van lokaal bestuur Olen heeft een gevarieerd aanbod samengesteld waaraan iedereen mag deelnemen. Dit alles gaat door op domein Teunenberg (Boerenkrijglaan).

Deelname KIKOEN

Alle kinderen die op woensdagnamiddag opvang nodig hebben worden naar het terrein Teunenberg gebracht waar ze vrij kunnen deelnemen aan de activiteiten. Er wordt spelmateriaal voorzien op het paradeplein en in Hal 14. De kinderen die opgevangen worden in Sint Jozef Olen en Onze Lieve Vrouw Olen vertrekken met de bus om 13.00 uur naar Olen Centrum en zijn terug in de opvanglocatie om 16.45 uur. Deelnemen aan de Buitenspeeldag is gratis.

Aanbod

Tijdens de buitenspeeldag worden er verschillende activiteiten aangeboden. Er is een trampolinepark, hindernissenparcours, klim- en springatracties, grime, ballonnen plooien en nog zoveel meer. Op het geef- en ruilplein kunnen oude strips of oud speelgoed geruild worden tegen ander tweedehands spelmateriaal. Alle verdere info over de Buitenspeeldag in Teunenberg kan je terugvinden op de site van lokaal bestuur Olen.

 

Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon, NickJr., Studio 100 TV, Ketnet, vtm Kzoom, Kadet, Buurtsport, VVJ en Vlaamse Overheid.