Paasvakantie 2019

Inschrijven

Opvang reserveren voor de paasvakantie kan vanaf 16 ;qqrt (9.00 uur) via de website I-School. Je kan opvang reserveren:

  • voor halve of volledige dagen bij KIKOEN (blauwe kalenderitems);
  • voor- en/of naopvang activiteiten vrije tijd (groene kalenderitems).

Online opvang reserveren kan tot 1 week vooraf. Wil je toch nog last minute opvang reserveren wanneer de online inschrijvingen werden afgesloten? Neem dan contact op met het administratief centrum.

Meer info

Volg ons

Wil je weten wat we allemaal uitspoken met jullie kinderen bij KIKOEN? Volg onze paasverhalen via onze Facebookpagina

Eten & Drinken

Het is niet nodig drank of tussendoortjes mee te geven. Wij voorzien voldoende drank en snacks die we tijdens de pauzemomenten uitdelen. Als drank voorzien wij water, de tussendoortjes zijn een mix van fruit, groentjes, yoghurt en platte kaas.

Omdat we niet de mogelijkheid hebben om alle brooddozen koel te leggen, voorzie je best geen bederfbaar beleg tussen de boterhammen van je kind.

Annuleren

Als je kind is ingeschreven en toch geen opvang blijkt nodig te hebben, kan je tot een week vooraf kosteloos annuleren via I-School. Op die manier krijgen kinderen op de reservelijst toch nog de kans op naar onze opvang te komen. Indien je niet of te laat annuleert rekenen we een administratieve kost aan.

Een afwezigheid wettigen kan door het bezorgen van een geldig afwezigheidsattest (attest werkgever, ziektebriefje, ...).

Ziekte

Als je kind ziek is kunnen wij het niet opvangen. Ouders waarvan de kinderen in de opvang ziek blijken te zijn, zullen altijd verwittigd worden om hun kind op te halen. Kinderen die omwille van ziekte geannuleerd worden en een doktersbewijs kunnen voorleggen, hoeven geen administratieve kost te betalen.

Contactgegevens
locatie Teunenberg

Boerenkrijglaan 51 c
2250 Olen
014 26 05 40 - 0475 75 58 04
oc@kikoen.be

locatie Keizershofstraat

Keizershofstraat 12
2250 Olen
0475 75 65 28
olv@kikoen.be

locatie Sint Jozef Olen

Lichtaartseweg 133
2250 Olen
0476 32 56 74
sjo@kikoen.be

administratief centrum

Boerenkrijglaan 51 b
2250 Olen
014 26 05 60 - 0476 74 51 45
steve.janssens@kikoen.be

Speel- en reservekledij

Vakantietijd is speeltijd. Hou er dan ook rekening mee om tijdens de vakantiemomenten je kind gepaste speelkledij en/of regenkledij aan te trekken. Je mag ook steeds reservekledij meegeven met je kind. Worden zijn of haar kleren nat, dan kunnen we jouw kind meteen propere kleren aantrekken. Voor onze kadeekes voorzie je best altijd reservekledij.

Denk eraan al je kleding van een naametiket te voorzien.

Medicatie

Als jouw kind medicijnen moet innemen tijdens zijn verblijf bij KIKOEN moet je vooraf een medicatiefiche laten invullen door de huisdokter of apotheker. 

Collectieve sluiting

Tijdens de paasvakantie zijn we gesloten op paasmaandag 22 april 2019.